Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Osełka ziołowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony z szynką
miękkie masło
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Osełka ziołowa

Serek topiony (w trójkąciku) wymieszać z miękkim masłem(ok3-4 łyżki),posiekaną natką pietruszki. Uformować w całość i schować do lodówki(na kilka min wsadziłam do zamrażalnika).

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak