Sposób przygotowania

Mięso umyć, natrzeć rozgniecionym czosnkiem, solą i pieprzem i opruszyć kminkiem, odłożyć na 5-6 godzin w chłodne miejsce. Po kilku godzinach mięso zawinąć w folię aluminiową i włożyć do piekarnika i piec około póltorej godziny w temp. 190 stopni. Po upływie 1 godz. rozciąć folię, oblać powstałym tłuszczem i dopiec. Podawać na zimno lub z sosem na gorąco z dodatkiem surówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest świetna, uwielbiam taką
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też , apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    to coś dla mnie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dobre mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale pysznie wygląda!!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    proste szybkie i dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !