Sposób przygotowania

Przepis na marynate znajdziecie w mojej ksiedze. Kurczaka zamarynowanego wkladamy do rekawa do pieczenia, Wkladamy do rozgrzanego pikarnika i pieczemy ok 2 godzin (kurczak 1,5 kg) na 180 stopni. Pod koniec pieczemy juz bez rekawa, ok 15min, by nam sie skurka ladnie przypiekla.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ślicznie przyrumieniony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wygląda taki złociutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zrobiony idealnie, tylko pozazdrościć
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Kurczak marzenie... Pychota
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ależ nęci mnie ten smaczek : pyszny jest ten Twój kurczaczek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale złocisty, super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    chętnie bym go schrupał

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !