Sposób przygotowania

makaron ugotować al dente. Na patelni podsmażyć główkę czosnku. ( obrać i ząbki p[rzekroić na pół) Czosnek powienien mieć złoty kolor. Następnie dodać zmieloną kiełbasę, wcześniej zdjąć skórkę. Wymieszać z czosnkiem. Dodać 1 słoik przecieru pomidorowego. Dodać do smaku, pieprz, kucharek, paprykę, oregano. Dokładnie wyemieszać. Gotować około 10-15 min. Wymieszać z makaronem. Podawać z startym parmezanem. Smacznego !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !