Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt.
SER PLEŚNIOWY BRIE 0,5 szt
szynka gotowana 2 plastry
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z serem pleśniowym

Filety z kurczaka rozbij. Przypraw z obu stron (najlepiej przyprawą do drobiu). Ser pleśniowy pokrój na cienkie plastry. Na Filetach ułóż plaster szynki a na to plastry sera. Zwiń i zepniń wykałaczką. Jajko roztrzep. Zrazy panieruj w jakju a później w bułce tartej. Usmaż na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak