Sposób przygotowania

UDKA Z KURCZAKA DOKŁADNIE MYJEMY WKŁADAMY W RĘKAW DO PIECZENIA WSYPUJEMY PRZYPRAWĘ DO KURCZAKA PRYMAT I ZAMYKAMY RĘKAW. PIECZEMY W PIEKARNIKU DO 1 GODZ, PO OKOŁO PÓŁ GODZ PRZECINAMY RĘKAW ŻEBY KURCZAK NABRAŁ KOLORU. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATKĄ.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    łatwy i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki kurczaczek jest przepyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaaam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to może być dobre
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    kurczak... fajnie wygląda!:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    kurczak... fajnie wygląda!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne mięsko
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dziś jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zawsze smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Uwielbiam pieczonego kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    to pałka i skrzydełko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !