Sposób przygotowania

1. Upiec biszkopt. Po ostygnięciu wyciąć kztałt motyla, po czym przekroić wzdłuż
2. Przygotować masę: Galaretki rozpuścić w szklance wody, włożyć do lodówki. Ubić śmietanę a podczas ubijania wlewać powoli lekko zciętą galaretkę.
3. Masą przesmarować ciasto wzdłuż i na zewnątrz. Przyozdobic połówką banaba i lentilkami.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Piękny, bo kolorowy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Piękny, bo kolorowy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !