Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i wędzonej mozzarelli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
kapusta pekińska
wędzona mozzarella
pomidory 2
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i wędzonej mozzarelli

Kapustę pekińską opłukać i posiekać, przełożyć do miski, dodać pokrojone w kostkę: wędzoną mozzarellę i pomidory (jeśli są w środku bardzo soczyste, dodać je bez miąższu). Tuńczyka osączyć, rozdrobnić i dodać do reszty składników. Dodać majonez, wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 26.02.2012 09:48
smaczna
ilka_86 26.08.2011 08:21
fajny przepis
pacpaw 17.06.2011 16:57
ekstrawagancka
iza15 26.12.2010 15:48
smaczna
MAR3STA 25.12.2010 18:09
pyszna sałatka;)
Agnieszka140 14.12.2010 15:24
chętnie spróbuję :)
Cbeti 14.12.2010 13:14
lubię tuńczyka, trzeba spróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak