Sposób przygotowania

Kapustę pekińską opłukać i posiekać, przełożyć do miski, dodać pokrojone w kostkę: wędzoną mozzarellę i pomidory (jeśli są w środku bardzo soczyste, dodać je bez miąższu). Tuńczyka osączyć, rozdrobnić i dodać do reszty składników. Dodać majonez, wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    lubię tuńczyka, trzeba spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    chętnie spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna sałatka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ekstrawagancka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !