Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone Kosztany

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasztany jadalne 0,5 kg
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone Kosztany

Kasztany należy umyć, lekko nadciąc wzłuż. Piec na blaszcze w nagrzanym piekarniku około 15 min. ( 180 stopni). Po wyciągnieciu zdjąc skorupke. Można podać lekko polane masełkiem. Kg. kasztanów po promocji można kupić za 8 zł. Warto spróbować. U Mnie jedzą bez masełka prosto ze skorupki :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 14.12.2010 09:29
muszę kiedyś zrobić
Buczo007 14.12.2010 09:26
nie jadłam
monika156 11.12.2010 10:29
musze spr :)
Patrycja38 09.12.2010 11:52
ciekawe
matii6 07.12.2010 18:13
jeszcze nie jadłam
Ewelina45 07.12.2010 14:01
Kasiu Polecam kasztany :) Kupowałam je 3 dni temu w kauflandzie. Za kg coś 8,00 zł teraz promocja jest. Wcześniej mama z Włoch mi przywoziła.
Kate131 06.12.2010 16:30
nigdy nie jadłam
Mala 06.12.2010 12:35
zjadło by się takie nie trzeba jechać do Francji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak