Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować (ja lubię jak jest zielona), marchew zetrzeć, por i natkę pokroić, wszystko wymieszać. Przygotować sos: śmietanę wymieszać z musztardą, solą i pieprzem i cukrem, zalać surówkę i wymieszać, jeśli będzie wydawać się mdła to można jeszcze dać soku z cytryny do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Pyszna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno jest pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Muszę sprobować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo fajna ta surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię tą surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ładnie wygląda
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    lubię kapustę pekińską
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pyszna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    a takiej jeszcze nie jadłam. Więc może się skuszę:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię surówki z kapusty pekińskiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !