Sposób przygotowania

Kaszę Kus-Kus(ok. 2 cm warstwa) ugotować w lekko osolonej wodzie. Najlepiej poprowadzić się sposobem przygotowania umieszczonym na opakowaniu.
Paprykę posiekać na drobne części. Następnie kukurydze i paprykę dodać do, wystudzonej wcześniej, kaszy. Następnie dodać tuńczyka i majonez. Wszystko wymieszać i przyprawić do smaku.
Najlepiej podawać po jakimś czasie schłodzone w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    remprzem

    o to cos dla mojego męża:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ola2733

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Lubię takie sałatki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    Jeszcze nie próbowałem kaszy kus-kus z tuńczykiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    musi byc pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !