Sposób przygotowania

fasolę namoczyć,włożyć do garnka wlać 2 litry wody,włożyć boczek w kawałku,obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy,gotować ok.1godz.aż fasola będzie miękka,wyjąć boczek,drobno pokroić włożyć do zupy,przyprawić do smaku na koniec dodać majeranek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne takie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !