Sposób przygotowania

kotlety lekko rozbić tłuczkiem,oprószyć solą i pieporzem posypać odrobiną mąki,na patelni rozgrzać olej i zrumienić z obu stron,przełożyć do garnka,zalać gorącym bulionem,przykryć i dusić na małym ogniu ok.15min.dodać ocet,pokrojone na plasterkiogórki,musztardę i śmietanę,dokładnie wymieszać i chwilę podusić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Schabowe ah te schabowe... :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !