Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokardki francuskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier puder do smaku
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki francuskie

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem . Wycinamy prostokąty 5x10 cm. Każdy kawałek skręcamy robiąc kokardkę. Gotowe pieczemy 20 min. w temp. 180\'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 14.11.2013 10:11
bardzo fajne
czekoladka_m 11.10.2013 18:46
Śliczniutkie;)
Małgorzata106 16.05.2012 16:53
super
RenataZ-et 07.05.2012 22:46
ale śliczne:)
Anna133 30.04.2012 11:13
uwielbiam ciasto francuskie
Zoso 02.04.2012 20:10
smacznie wyglądają
MAR3STA 07.12.2010 19:40
smaczne!
rosik93 06.12.2010 19:37
Fajnie wyglądają:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak