Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Za pomocą foremek wycinamy ciasteczka. Gotowe układamy na papierze do pieczenia i pieczemy na złoty kolor ok 15 min. w temp. 180\'C. Gotowe dekorujemy polewą czekoladową. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie w przygotowaniu, a jakie smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Chciałbym mięc dziewczynę która robiłaby mi takie ciastka do pracy ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne dzwoneczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale fajowe;) Coś dla dzieci:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !