Sposób przygotowania

Mięso na 2 dni włożyć do marynaty z 1l mleka, 5 łyżek musztardy, soli i pieprzu. Opłukać natrzeć solą, pieprzem, posypać tymiankiem. Obsmażyć, obłożyć plastrami bekonu, zawinąć w folię aluminiową, piec 20min w 185st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    brzmi rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !