Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożki francuskie z kremem czekoladowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki francuskie z kremem czekoladowym

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Wycinamy prostokąty ok 6 x10 cm. Smarujemy każdy kawałek krem czekoladowym i zwijamy w rulonik. Gotowe ruloniku układamy na papierze do pieczenia i formujemy rożki. Pieczemy ok 20 min w temp. 180\'C. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 15.11.2013 11:35
muszę zrobić
czekoladka_m 29.10.2013 15:04
już sama nazwa brzmi pysznie;)
Seba 13.08.2013 10:04
smaczny deser
sara1 05.10.2012 08:14
fajny pomysł
cooleczka 28.05.2012 19:52
fajny pomysł
Ela20 31.01.2012 15:26
szybkie i z pewno?ci? smaczne :)
bami 24.07.2011 20:30
Bardzo apetyczne :)
pioge7 11.04.2011 19:35
super
Koper 17.03.2011 20:01
proste i pyszne :)
MAR3STA 09.12.2010 16:50
z kremem czekoladowym są znakomite;)
rosik93 06.12.2010 19:36
Mniam
IlonaAlbertos 06.12.2010 11:14
Uwielbiam takie rożki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak