Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Wycinamy prostokąty ok 6 x10 cm. Smarujemy każdy kawałek krem czekoladowym i zwijamy w rulonik. Gotowe ruloniku układamy na papierze do pieczenia i formujemy rożki. Pieczemy ok 20 min w temp. 180\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie rożki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z kremem czekoladowym są znakomite;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    proste i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    szybkie i z pewno?ci? smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    już sama nazwa brzmi pysznie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !