Składniki:
rydze | 1 kg |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cebula | 2 szt |
ziele angielskie | 5-6 ziaren |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 5-6 ziaren |
cukier | 3 ł.stołowe |
czosnek | 3 zabki |
woda | 2 szklanki |
sól | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
rydze | 1 kg |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cebula | 2 szt |
ziele angielskie | 5-6 ziaren |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 5-6 ziaren |
cukier | 3 ł.stołowe |
czosnek | 3 zabki |
woda | 2 szklanki |
sól | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: