Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Wycinamy paski o szerokości ok 5 cm. i długie ok 10-12 cm. W każdym kawałku nacinamy środek i przeplatamy ciasto tworząc faworki. Ciasto wkładamy do piekarnika i pieczemy ok 15-20 min w temp. 180\'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam faworki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jeszcze takich nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię faworki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pychoty :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychota.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Prosty pomysł na pyszne ciasteczka do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Prosty pomysł na pyszne ciasteczka do kawki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne faworki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !