Sposób przygotowania

Gruszki myjemy obieramy i kroimy w kawałki. Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Z gotowego wycinamy kwadraty ok 7 cm. Do każdego kawałka wkładamy po dwie kostki czekolady oraz kawałek gruszki. Zlepiamy boczki. Ciasto pieczemy ok 20 min w temp. 180\'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super rożki
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne rożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !