Sposób przygotowania

Margarynę zetrzeć z mąką, dodać cukier i cukier wanilinowy, proszek, śmietanę, żółtka, zagnieść i rozwałkować. Foremki w kształcie połówek orzeszka natłuścić i wyłożyć ciastem, piec 15minut. Mleko zagotować z cukrem i masłem, dodać orzechy, gotować na gęstą masę, nałożyć do połówki orzeszka, przykryć, obtoczyć w cukrze i kakao.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    uwielbiam orzeszki
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chętnie wypróbuję
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione ciastka, są super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie i słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    jadłam są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !