Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwinąć i posypać cukrem pudrem. Następnie wyciąć paski o grubości ok 3 cm. Paski włożyć do pieca i piec ok15 min w temp. 180\'C. Gotowe posypać obficie cukrem pudrem i polać czekoladą. Odkładać na talerzyk by czekolada zgęstniała. Gotowe można podać same lub z deserem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nigdy takich nie robiłam, ale na pewno są wspaniałe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szybko i pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja zawsze je robię na słono, ale na słodko wyglądają jeszcze lepiej:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ciekawy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !