Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior z jajkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jajko 3 sztuki
sól, pieprz do smaku
masło trochę

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior z jajkami

Kalafiora ugotować. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Patelnię rozgrzać z dodatkiem masła, wrzucić cebulkę i smażyć na złoty kolor. Następnie dodać kalafiora(podzielonego na różyczki) i roztrzepane jajka. Przyprawić do smaku. Smażyć, aż jajka się zetną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak