Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serków topionych i wędliny

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serki topione 3
szynka konserwowa 25 dag
zielona papryka (świeża) 2
pomidory bez skóry 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serków topionych i wędliny

Wędlinę drobno posiekac .Szczypiorek drobno pokroic ,serki rozgnieśc widelcem i połączyc z wędliną i szczypiorkiem.Pomidory i paprykę pokroic w kostkę .Wszystkie składniki dokładnie wymieszac ,doprawic solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 11.12.2013 15:57
smaczna pasta
Mati13 08.09.2012 16:10
jak dla mnie pyszna!
olkaaa 17.03.2012 18:02
ciekawe
barbara11561 04.04.2011 07:33
Super
Marzena34 23.03.2011 08:49
pomysł na śniadanko w sam raz
ben-ka 14.11.2010 09:32
Musi być smaczna!
Łucja1 07.10.2010 14:02
delikatna i smaczna!
Margo1 26.09.2010 12:19
Z przepisu wynika że dobre
marta639 18.09.2010 12:34
Smaczne
IZABELA29 04.06.2010 13:41
smaczna pasta do świeżego chlebka i nie tylko
IZABELA29 23.05.2010 16:18
KOREKTA DO PRZEPISU: SZCZYPIOREK ,SÓL, PIEPRZ

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak