Sposób przygotowania

Z dyni wyciąć pestki odkroić ok 1/3 dyni, miąższ z dyni wrzuć na patelnię i lekko podsmaż. Pory natnij wzdłuż, pokrój w plasterki, wymieszaj z podsmażoną dynią. Przypraw solą, pieprzem, papryką i curry. Przełóż do garnka, dodaj pokrojony w kostkę schab, duś na małym ogniu, Przygotowany farsz wymieszaj ze śmietaną, zagotuj. Gotowy farsz przełóż do wydrążonej dyni, wsuń ją do piekarnika i piecz ok 10min w temperaturze 180st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    moze byc dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dynię, ale w takim wydaniu nigdy jej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !