Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 250 g
cebula 1
ogórek kiszony 1 duży
jajko 1
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym

Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy kucharkiem, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 19.07.2012 08:48
mniam mniam;)
Weronika_eM 05.11.2011 22:12
pycha
Beatris 05.11.2011 10:26
Mniam... pyszny tatarek. Zjadłabym teraz taki.
Grażyna13 10.05.2011 11:18
Bardzo lubię :)
Gosia32
Gosia32 31.01.2011 09:30
Uwielbiam
aisoglam 29.12.2010 11:38
chodzi za mną taki tatar od miesiąca... może zrobię jeszcze w tym roku :)
ElizaT 17.12.2010 08:17
super dla wielbicieli surowego mięsa
MAR3STA 10.12.2010 16:44
pyszne danie zwłaszcza dla smakoszy tatara
misia53 09.12.2010 18:59
Gdy pomielisz mięso z woła i cebulki trochę dodasz , wszystko razem pomiętolisz , no i wszystkich zadowolisz!
Izabela/bella81 07.12.2010 10:34
to jest coś co lubię
ben-ka 06.12.2010 09:44
Faceci lubią tatara:) mój też zajada.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak