Sposób przygotowania

Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy kucharkiem, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Faceci lubią tatara:) mój też zajada.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    to jest coś co lubię
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Gdy pomielisz mięso z woła i cebulki trochę dodasz , wszystko razem pomiętolisz , no i wszystkich zadowolisz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne danie zwłaszcza dla smakoszy tatara
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super dla wielbicieli surowego mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    chodzi za mną taki tatar od miesiąca... może zrobię jeszcze w tym roku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mniam... pyszny tatarek. Zjadłabym teraz taki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !