Sposób przygotowania

Na łyżce rozgrzanej oliwy smażymy krewetki (można przekroić po połowie) wraz z drobno posiekanym czosnkiem. Po 4 minutach dodajemy sos chili i jeszcze chwilkę smażymy. Rukolę mieszamy z ćwiartkami pomidorków oraz pokrojonymi oliwkami. Dodajemy krewetki wraz z sosem i całość mieszamy. Odstawiamy do lodówki na kilkanaście minut i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie wpadnę do ciebie na taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    apetyczne bardzo ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Lubię rukolę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    też bym wpadła na taka sałatkę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    swietna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    niezwykłe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !