Sposób przygotowania

Kiełbasę i cebule zemlec w maszynce do mięsa.Następnie połączyc z masłem lub margaryną i utrzec na puszysta masę .Wymieszac ze szczypiorkiem,solą i pieprzem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajniusie
  • 5
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    interesująca! jeszcze takiej nie próbowałam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciekawe smarowanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !