Sposób przygotowania

jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy z nich zóltka. Zóltka rozgniatamy i mieszamy z łyzką musztardy i 2 łyzkami majonezu, dodajemy posiekany koperek i pietruszke w stosunku 1:1 tak aby farsz byl dobrej konsystencji. Doprawic do smaku. nakladac farsz do dziurek po żółtkach i dekorujemy

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi ładnie wyglądać
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    optymistyczny smak i wygląd
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    dobre:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !