Sposób przygotowania

ogórki kroimy w grube plastry, rodzkiewki na połowki, gruby szczypiorek na kawalki ok 3-4cm i filety w zgrabne kwadraty. Najpierw najbijamy na wykałaczke rzodkiewke (rozową czescią do gory), nastepnie 2 kawalki szczyiorku ułożone na krzyz, kawalek ryby i na sam dół plasterek ogórka.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super pomysl:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    gdzie zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    chyba super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !