Sposób przygotowania

Na patelni kromki pieczywa tostowego podsmaż z obu stron na jasnożółty kolor. Cebulę pokrój w drobną kostkę, podsmaż na oleju, dodaj przecier pomidorowy. Jajko ubić na pianę, dodać mąkę, przeciśnięte ząbki czosnku, zmielone orzechy, dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać, połącz masę jajeczną z cebulką i posmaruj kromki tostowe. Wstaw je do piekarnika na 5min lub podsmaż na patelni. Po upieczeniu posyp grzanki szczypiorkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super pomysł
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    spróbuję
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zrobie na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !