Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowo -czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1
koper posiekany 1 łyżka
jogurt naturalny 100ml gęsty

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowo -czosnkowy

Sos sałatkowy przygotować z jogurtem. Ogórka obrać, usunąć nasiona i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać z koperkiem do Sosu, dokładnie wymieszać. Podawać do grilowanych mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak