Sposób przygotowania

Przygotowujemy masę nalesnikową z mąki, jajka i mleka. Smażymy nalesniki. Następnei na maśle trzeba zeszklić szpinak, wykładać na usmażone naleśniki, nasytepnei ser potarkować i posypać naleśniki. Włożyć do naczynia żaroodpornego bez pokrywki i zapiekać razem około 10 minut aż ser się stopi w 150 stopniach.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    smak może być ciekawy
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadłam takie sa smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ale to musi być pyszne, aż mi się w żołądku ścisnęło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Akurat mamy sezon na szpinak- pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    trzeba wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !