Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dokładnie umyć, pokroić na plastry o grubości 1,5 centymetra. Plastry włożyć do foliowej torebki i lekko rozbić tłuczkiem każdy kawałek. Doprawić solą i pieprzem. Następnie ser pokroić w paseczki wąskie, szpinak zeszklić na maśle. Układać na każdym plastrze mięsa, ser i szpinak, zwijać w rulon, zapiąć wykałaczkami. Następnie panierować w mące, jajku i bułce tartej, smażyć na oleju pod przykrywką, obracając co jakiś czas, aż zapiecze się.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszę to upichcić mezowi:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    koniecznie muszę spróbować :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mojej kolezanki mama robi najlepsze własnie takie devolaye :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny i zdrowy ze szpinaczkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    takliego devolaya jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trudne to chyba nie jest to wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !