Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałata lodowa z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt
papryka konserwowa 250ml słoiczek
Kukurydza z Puszki 1 sz
cebula czerwona 1 szt
ocet winny 3 łyzki
oliwa 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: sałata lodowa z czerwoną fasolą

sałata na kawałeczki , paprykę i cebulę kroimy w kostkę , fasolę i kukurydze odcedzić wszystkie składniki wymieszać. Olej, ocet winny i sól pieprz oraz tymianek wymieszać. Polewamy sałatkę, odstawiamy na 15-20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak