Sposób przygotowania

Cebule posiekaj i zeszklij na oleju.Bulke namocz w mleku i odcisnij. rybe wraz z cebula i odcisnieta bulka zmiel w maszynce.Powstala mase wymieszaj z chrzanem i rodzynkami ,dopraw do smaku i dokladnie wymieszaj . Forme do pieczenia wysmaruj olejem i wypelnij masa rybna . Forme z pasztetem wloz do wysokiej blaszki wypelnionej woda .Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 30 minut. .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe - nigdy bym nie wpadł na pasztet z fileta ryby.A lista składników jeszcze ciekawsza i ich połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo ciekawa inspiracja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !