Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dokładnie umyć, pokroić na plastry o grubości 1,5 centymetra. Plastry w łożyć do foliowej torebki i lekko rozbić tłuczkiem każdy kawałek. Doprawić solą i pieprzem. Następnie ser pokroić w plasterki, paprykę w wąskie paseczki. Układać na każdym plastrze mięsa, ser i paprykę, zwijać w rulon, zapiąć wykałaczkami. Następnie panierować w mące, jajku i bułce tartej, smażyć na oleju pod przykrywką, obracając co jakiś czas, aż zapiecze się.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    oj sie przybieram do nich i jakos nie moge sie zebrac
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie brzmi
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    ukochane moje devolay :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię devolaya
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    uwielbiam devolaye
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubie piersi,uwielbiam papryke czerwona !
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    SMACZNY OBIAD
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    bardzo dobry obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !