Sposób przygotowania

paprykę oczyścić z nasion ,pokroić w cienkie paski, wymieszać z białą fasola i dusić na patelni z odrobina oliwy.Dodać rozgnieciony czosnek,wlać bulion i ocet balsamiczny. to dusimy ok 5minut.doprawiamy solą,miodem i mielonym pieprzem dodać bazylię . zdejmujemy z ognia.Fasolkę szparagową czyścimy i gotujemy ok 5 min w osolonej wodzie. Piersi z kurczaka umyć, osuszyć, kroimy wzdłuż na kawałki o grubości ok 2cm,Nadziewamy na patyczki do szaszłyków doprawiamy tymiankiem i solą, skrapiamy oliwą ,smażymy obracając na patelni grillowej lub na grillu ok4-6 minut

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !