Sposób przygotowania

Fasolę dokładnie wypłukać i namoczyć na 10 godzin. Ugotować do miękkości, pod koniec gotowania posolić. Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć następnie dodać posiekaną cebulę dalej smażąc. Kiełbasę pokroić w kostkę i osobno podsmażyć na patelni. Połączyć fasolę, boczek, kiełbasę cebulę, wlać koncentrat pomidorowy,majeranek , sól i pieprz. Wszystko razem jeszcze chwilę gotować dokładnie mieszając.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mąż uwielbia, ja nie przepadam, ale mu robię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    a ja bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !