Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszać widelcem według kolejności. Wymieszane ciasto wyłożyć na blachę obsmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą. Położyć owoc. Piec nie nagrzewając wcześniej piekarnika w tem. 130 stopni i po pół godzinie zwiększyć do 180 stopni i piec jeszcze 25 minut .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pewnie smaczne jest:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fajny przepis,napewno wyprobuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Prosty i smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Prosty i smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !