Sposób przygotowania

Do miseczki wkładam 4-5 łyżek gęstego majonezu. Dodaję 2 łyżki ostrego ketchupu, 1 łyżkę sosu śliwkowego i 1-2 łyżki chrzanu. Całość doprawiam papryką słodką mieloną i odrobiną soku z cytryny. Taki sos podaję do parówek, zarówno takich gotowanych jak i pieczonych np. w cieście francuskim.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł;)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    ciekawa propozycja, która koniecznie muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    O, cos nowego :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny przepis, coś nowego dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !