Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa kakaowo-waniliowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kakao rozpuszczalne 10 łyżek
margaryna 1\\2 szt
mleko 1 l
krem śmietankowy 3 op
cukier wanilinowy 5 op
cukier puder 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Masa kakaowo-waniliowa

Margarynę miksujemy z kakaem, cukrem waniliowym, cukrem pudrem na puch. Mleko miksujemy przez 15 minut z kremem. Stopniowo dodajemy margarynę po łyżce do mleka z kremem na koniec wsypujemy wiórka, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 29.12.2010 19:44
Mojej córce powinno smakować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak