Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Listki czekoladowe do dekoracji

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada deserowa 1 szt
listki świeże
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Listki czekoladowe do dekoracji

Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej. Następnie bardzo delikatnie smarujemy świeżo zerwane listki pędzelkiem. Gdy czekolada zastygnie odrywamy ją od listka. Idealne do ozdabiania ciast i tortów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 17.05.2012 23:26
szkoda że nie ma zdjęcia bo ciekawa dekoracja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak