Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Losoś na patyczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony 15 dag
cebulka czerwona 3 szt
kukurydza marynowana w kolbach 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Losoś na patyczku

Kukurydzę odsączyć i pokroić w plastry. Łososia pokroić w kostkę. Cebulkę pokroić w plastry. Następnie przygotowane produkty nakładać na patyki na przemian.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak