Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baranina po węgiersku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udziec brani 1 szt
oliwa 3 łyżki
czosnek ząbki 2 szt
tymianek
bazylia
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Baranina po węgiersku

Udziec nakłuć w kilku miejscach i naszpikować pokrojonymi ząbkami czosnku. Posolić, a potem posmarować oliwą. Posypać ziołami i pieprzem. Udziec nadziać na rożen i piec ok. Półtorej godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 09.04.2012 19:25
mniam
kokos987 15.12.2010 10:08
bardzo dobre, wczoraj testowałem;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak