Sposób przygotowania

W rondelku z nierdzewnej stali podgrzewać na małym ogniu, sale mieszając, mleko, miód, śmietankę i mak- powinna powstac jednolita masa. W międzyczasie ugotować makaron w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i wrzucić do miodowego sosu. Wymieszać. Natychmist podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fajny obiad ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    bardzo dawno temu jadłam... smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    zjadłabym;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !