BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Mięso umyć, os\\dsączyć z wody, pokroić w kostkę, dać do miseczki, obsypać solą, dokładnie wymieszać , nakładać mięso do słoików, na wierzchg dać po dwa liście laurowe, dwa ziela angielskie, oraz po kawałku smalcu, słoiki zakręcić , ułożyć na foremce, wstawić do piekarnika, piec ok 2 godzin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    czy po upieczeniu mięsko już nadaje się do jedzenia czy jeszcze z nim coś robisz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nigdy nie robiłam mięsa do słoików, bo mieszkam w mieście i nie mam tzw. świniobicia.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pu upieczeniu mięko gotowe jest do jedzenia , do chlebka idealne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale pomysłowe....
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    pomysłowo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !