Sposób przygotowania

Bulion (ja użyłem zrobionego wg przepisu \"Bulion z kaczki\") podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy wodę (tutaj proporcję mogą być różne, w zależności od mocy bulionu i jaką intensywny smak chcemy uzyskać w naszej pieczarkowej), pokrojone pieczarki i gotujemy ok 45 min. Makaron gotujemy oddzielnie i zalewamy go gotową zupą bezpośrednio przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robi? podobna, pyszna jest :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !